1. Home
  2. Mi a brandpédia?

Mi a brandpédia?

A brandpedia a brandguide ingyenes online tudástára.

Blogolásból indult, e-book-írással és közösségépítéssel folytatódott. A közösség kulcskérdés minden szakma életében. Egymás építése, támogatása win-win helyzeteket teremt.

A brandguide online tudásmegosztásra épülő platform és közösség, amely elhivatott a vizuális környezet fejlesztésében. Ezt a célját a magyar vizuális valóságot formáló designerek képzésével éri el.

Ez a brandguide – Tudás. Közösség.

brandguide fő tematikája a brandingre és arculattervezésre épül. De ehhez kapcsolódnak társágak, például a grafikai tervezés és a UI design is időnként terítékre kerül. Ismerd meg a brandguide-ot! Jelenleg a lenti programok érhetőek el.


A brandguide további projektjei

FACEBOOK-CSOPORT

A ~1500 főt számláló csoport tagjai alkotják a brandguide közösség gerincét. Szakmai diskurzusok helye, itt tudhatod meg a legújabb információkat a brandguide-dal kapcsolatban.
Megnézem

FACEBOOK LIVE ÉS YOUTUBE-CSATORNA

Kéthetente beszélgetünk a magyar és nemzetközi piacon meghatározó grafikusokkal és designerekkel. Bemutatják hogyan dolgoznak, milyen módszereket alkalmaznak, jellemzően egy-egy éles munkán keresztül.
Megnézem

INSTAGRAM – VIZUÁLIS TANANYAGOK

Hetente frissülő, Instagram-carousel vizuális tananyagok a branding világából. A branding mellett az arculattervezéssel és grafikai kérdésekkel is foglalkozunk, kizárólag vizuális formában.
Megnézem

WEBINÁROK

Havi online oktatások a brandingről és arculattervezésről. Az eddigi webinárok tematikáját megnézheted a linken. Érdemes figyelni, hogy mikor indul a következő 🙂
Megnézem

DESIGNER MENTORÁLÁS

A brandguide egyik legsikeresebb programja, ahol 1:1-ben konzultálva, egyéni program alapján történik a tudásmegosztás.
Megnézem